Vinduespudser Hjørring, Sindal & Hirtshals

​Vinduespudser til indvendig og udvendig rengøring

Står du i en situation, hvor dine vinduer virkelig kunne trænge til at blive pudset? Hos KJ Altmuligmanden kan jeg tilbyde både indvendig og udvendig vinduespudsning i 1-plans huse. Jeg sørger altid for, at du får et tilfredsstillende resultat.

Jeg går op i god service og vinduespolering i høj kvalitet

Udover et flot resultat prioriterer vi også god service. Jeg sørger for, at dine vinduer fremstår rene og pletfrie hver eneste gang, så du har en ting mindre at bekymre dig om. Jeg anvender kvalitetssikre rengøringsmidler, som også er skånsomme over for miljøet.

​Vi kan aftale at vende tilbage i faste intervaller, så du ikke skal kontakte en vinduespudser hver gang, det igen bliver tid til forårsrengøring og vinduespolering.

Din vinduespudser i Hjørring, Hirtshals og Sindal

Bor du i Hjørring eller omegn, er KJ Altmuligmanden det oplagte valg, når du har vinduer, der skal pudses. Kontakt mig for mere information om mine priser og få et godt tilbud på vinduespudsning. Du kan ringe på telefon 60 15 00 32 eller sende en mail til kjaltmuligmanden@gmail.com. Jeg ser frem til at høre fra dig og glæder mig til et godt fremtidigt samarbejde.

Bestil et gratis tilbud på udførsel af din opgave

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg udfører professionelt arbejde i høj kvalitet, hvor jeg prioriterer en konstruktiv og positiv dialog med alle mine kunder.


​CVR: 35702245

Kontakt os

KJ Altmuligmanden

Tornsangervej 27, 9800 Hjørring


Kontakt mig ved at sende os en e-mail eller giv mig et kald på telefon: