Professionel græspleje

Har du brug for professionel hjælp til græspleje? Så er du landet det helt rette sted. Ved KJ Altmuligmanden står vi klar til at hjælpe dig, der mangler hjælp til blandt andet græspleje. Vi holder til i Hjørring, men kører gerne til Frederikshavn og resten af Nordjylland.

Der kan være flere årsager til at ty til professionel hjælp, når det eksempelvis kommer til pleje af græs. Vi har mange års erfaring i branchen og har derfor med tiden løst diverse haveopgaver for både private og erhvervskunder. Ønsker du en perfekt græsplæne, skal du derfor ikke tøve med at give stafetten videre til os.

Som altmuligmand varetager vi stort set alle haveopgaver. Det kan være alt lige fra græssåning til græsslåning og meget mere. Vi ved, hvad god pleje af græsplænen vil sige. Derfor står vi til rådighed i det øjeblik, du mangler professionel hjælp og rådgivning til din græsplæne.

Vi tilbyder:

  • Alt slags haveservice – heriblandt pleje af græsplænen
  • ​Såning af græs
  • ​Græsslåning
  • ​Anlægning af have

Priser på græspleje

Vores priser afhænger altid af opgavens omfang. Priserne kan derfor variere alt efter, om vi skal hjælpe med såning af græs, græsslåning eller andre opgaver. Før vi kan give dig en endelig pris på græspleje, vurderer vi derfor først og fremmest opgaven. Derefter vil du modtage et uforpligtende tilbud og en god pris.

Alle vores priser er konkurrencedygtige, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker en god og fair pris. Vi sørger samtidig for at give dig den rette vejledning, hvis du eksempelvis mangler råd til, hvordan du selv kan pleje din græsplæne fremadrettet.

Ring for en god aftale

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Sammen laver vi en god og passende aftale til dig uanset opgavens omfang. 

Vi sørger altid for at komme et smut forbi alt efter behov, så vi kan vurdere opgaven og sammen finde de rette løsninger.

Ring på telefon 60 15 00 32, eller skriv en mail til kjaltmuligmanden@gmail.com

Bestil et gratis tilbud på udførsel af din opgave

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg udfører professionelt arbejde i høj kvalitet, hvor jeg prioriterer en konstruktiv og positiv dialog med alle mine kunder.


​CVR: 35702245

Kontakt os

KJ Altmuligmanden

Tornsangervej 27, 9800 Hjørring


Kontakt mig ved at sende os en e-mail eller giv mig et kald på telefon: