malerarbejde

Jeg klarer alle typer malerarbejde

Trænger dine vægge til en omgang maling? Lad KJ Altmuligmanden stå for malerarbejdet. Jeg kan klare både maleropgaver og tapetsering, så du ikke behøver at gøre noget af det selv. Måske ønsker du at friske dit hjem lidt op med en ny farve? Eller skal du til at sælge dit hus? En god omgang maling kan gøre en stor forskel, så dit hjem fremstår nydeligt, når en potentiel køber kommer på besøg.

Jeg prioriterer kundetilfredshed og et godt stykke arbejde

Jeg går op i at udføre mit arbejde nøjagtigt efter dine ønsker og til den aftalte tid. Jeg er glad, når du er glad. Derfor bruger jeg kun den bedste type maling, så du altid er sikret god kvalitet og et fremragende resultat.

Maler i Hjørring, Hirtshals og Sindal

Jeg holder til i Hjørring og kører også ud til hjem i Hirtshals og Sindal. Bor du i en anden by, er du meget velkommen til at kontakte mig for at finde ud af, om jeg kan køre ud til dig og udføre malerarbejdet.

Kontakt mig for yderligere information eller for et tilbud på din maleropgave på telefon 60 15 00 32 eller via mail kjaltmuligmanden@gmail.com. Jeg besvarer med glæde din henvendelse.

Bestil et gratis tilbud på udførsel af din opgave

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg udfører professionelt arbejde i høj kvalitet, hvor jeg prioriterer en konstruktiv og positiv dialog med alle mine kunder.


​CVR: 35702245

Kontakt os

KJ Altmuligmanden

Tornsangervej 27, 9800 Hjørring


Kontakt mig ved at sende os en e-mail eller giv mig et kald på telefon: