Rengøring Hjørring, Hirtshals & Sindal

Jeg tilbyder professionel rengøring til billige priser

Virker rengøring uoverskueligt og har du svært ved at klare det selv, eller ønsker du blot at bruge mindre tid på det, så du får mere tid til for eksempel familien eller arbejdet? Uanset hvilken grund du har til at søge rengøringshjælp, behøver du ikke at lede yderligere. Jeg kan være løsningen.

Hos KJ Altmuligmanden tilbyder jeg professionel rengøring med miljøvenlige rengøringsprodukter og skånsomt udstyr, så dit hjem fremstår rent og pletfrit – og så til en rigtig god pris!

Ønsker du fast rengøringshjælp eller blot en enkelt gang?

Det kræver tillid at lukke folk ind i sit hjem, og vi tilstræber at opbygge en god kunderelation, så du kan føle dig tryg. Jeg kan tilbyde at komme i faste intervaller efter lige netop dine behov.

Jeg kan også udføre engangsopgaver i forbindelse med for eksempel udlejning af lejligheder eller flytning.Jeg sørger for en effektiv rengøring og et tilfredsstillende resultat.

Kontakt mig for rengøring i Hjørring, Hirtshals, Sindal

Med base i Hjørring kører jeg også ud til omkringliggende byer. Ønsker du mere information om mine priser, eller hvad jeg kan gøre for dig, er du meget velkommen til kontakte mig på telefon 60 15 00 32 eller mail kjaltmuligmanden@gmail.com. Jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Bestil et gratis tilbud på udførsel af din opgave

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg udfører professionelt arbejde i høj kvalitet, hvor jeg prioriterer en konstruktiv og positiv dialog med alle mine kunder.


​CVR: 35702245

Kontakt os

KJ Altmuligmanden

Tornsangervej 27, 9800 Hjørring


Kontakt mig ved at sende os en e-mail eller giv mig et kald på telefon: