Haveservice udført af erfaren altmuligmand

Mangler du hjælp til hækklipning eller en anden form for havearbejde? Så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte KJ Altmuligmanden. Jeg står altid klar til at hjælpe med enhver form for haveservice. Mit firma er beliggende i Hjørring, hvorfra jeg servicerer kunder fra Frederikshavn og resten af Nordjylland.

For mange mennesker er havearbejde en sur pligt. Er dette også tilfældet for dig, er du velkommen til at kontakte mig, så skal jeg klare opgaverne for dig til en god pris. Jeg har mange års erfaring i branchen, og jeg leverer altid kvalitetsarbejde til hver enkelt kunde.

Jeg kan tilbyde enhver form for haveservice efter dine behov

Uanset om du drømmer om at få klippet hækken omkring dit hus eller få slået dit græs, så kommer jeg gerne og hjælper. Jeg kan desuden også hjælpe med forskellige former for brolægning. Hos mig er der med andre ord inden opgave, som hverken er for stor eller for lille til, at jeg kan løse den.

Jeg varetager enhver opgave inden for:

  • Hækklipning
  • ​Brolægning
  • ​Anlæg af have
  • ​Græsslåning
  • ​Såning af græs
  • ​Træfældning

​Hos mig er du garanteret en professionel haveservice til konkurrencedygtige priser. Jeg står desuden også altid klar med gode råd og kompetent vejledning. 

Når jeg anlægger en have eller rådgiver om, hvordan det kan gøres, bruger jeg de eksisterende beplantninger og udnytter de kvaliteter, der kendetegner din have, som udgangspunkt for at skabe kreative løsninger, der gør din have til noget helt specielt.

Kontakt mig for at lave en god aftale

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde af haveservice hos dig, er du velkommen til at kontakte mig for at lave en passende aftale. Jeg kommer gerne hjem og går en tur med dig i din have, hvor vi taler om dine ideer, og jeg kan komme med ideer og forslag.

Kontakt mig på telefon: 60 15 00 32 eller på mail: kjaltmuligmanden@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Bestil et gratis tilbud på udførsel af din opgave

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg udfører professionelt arbejde i høj kvalitet, hvor jeg prioriterer en konstruktiv og positiv dialog med alle mine kunder.


​CVR: 35702245

Kontakt os

KJ Altmuligmanden

Tornsangervej 27, 9800 Hjørring


Kontakt mig ved at sende os en e-mail eller giv mig et kald på telefon: